Vier het leven aan het Grevelingenmeer!

Op een sfeervol eilandje aan het Grevelingenmeer vind je Brasserie Zeven, een bar en restaurant met terras aan het strand en ligbedden in het zand. Het is dé plek voor Ouddorp en omgeving om te genieten van lekker eten en goed glas wijn. Zo voelt vakantie.

Brasserie Zeven is geopend voor lunch, borrel en diner. Tevens beschikt onze locatie over een aparte ruimte voor events.

Reserveren

In de module rechtsonder of rechts (mobiel: onder) hiernaast kun je een tafel reserveren. Houd er rekening mee dat wij op het terras geen reserveringen aannemen; op het moment dat het weer goed is, proberen wij al onze gasten op het terras te plaatsen.

Kom je met een gezelschap van 10 personen of meer? Dan nemen we de reservering graag telefonisch aan! We zijn bereikbaar op 018 774 59 05.

Voetjes in het zand

Brasserie Zeven ligt aan het zoute water van het Grevelingenmeer. We beschikken over een strand met eigen ligbedden, die te huur zijn voor €20 per dag. De ligbedden kunnen telefonisch gereserveerd worden.

Zoek je verkoeling in of op het water? Niet alleen neem je bij ons een plons in het Grevelingenmeer, ook beschikken we over een grote aanlegsteiger. Ideaal als uitvalsbasis voor watersporters en waterratten!

Open jij met ons het strandseizoen?

Brasserie Zeven is een bar en restaurant met terras gelegen aan het strand. Het is dé plek voor Ouddorp en omgeving om te genieten van de natuur, zon, en lekker eten met een goed glas wijn. Wij zoeken collega’s die onze gasten in het zonnetje willen zetten. En daarbij zelf ook kunnen genieten van de omgeving, zon en het water!

Zit jouw zonnige baan erbij?

Floormanager (0-38 uur)
Zelfstandig werkend kok (24-38 uur)
Chefkok (32-38 uur)
Afwasser (0-24 uur)
Medewerker bediening (0-38 uur)

BEKIJK VACATURES

Adres

Brasserie Zeven ligt aan de Brouwersdam, op het terrein van Oasis Resort Punt-West.

Brasserie Zeven
De Eco Punt 1
3253 ML Ouddorp