Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Werken bij Zeven

Zeven is gelegen op een unieke locatie direct aan de Grevelingen. In onze Brasserie kunnen onze gasten uitstekend en afwisselend eten en drinken met een oosterse twist terwijl zij een prachtig uitzicht hebben over de Grevelingen. Wij werken met een klein team van vaste medewerkers. Door het succes en bijbehorende groei zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Kom jij ons team versterken?

 

 

 

Ben jij onze nieuwe dag verantwoordelijke?

Geef jij dat extra beetje aandacht, is een glimlach vanzelfsprekend. Dat beetje extra wat bij jou als dagverantwoordelijke vanzelfsprekend is, maken het voor een gast echt af. Ben jij die van nature gastheer/gastvrouw die alles uit de kast haalt om de gast een echte beleving te geven, wil jij je gasten altijd dat beetje extra geven.

Ben jij de vrolijke, enthousiaste en leergierig dag verantwoordelijke die ik zoek?

Kom jij ons team versterken als dag verantwoordelijke in de bediening.

In deze functie zorg jij ervoor dat onze gasten een onvergetelijke ervaring hebben waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Stuur je de bartender, dienstdoende wijklopers en runners aan.

Vanuit je ervaring en zelfstandigheid werk je samen met de andere dag verantwoordelijken en geven jullie leiding aan onze wijklopers en runners.

 

Onze gasten moeten heerlijk ontspannen kunnen genieten, je hebt oog voor detail, kwaliteit en service. Als dagverantwoordelijke vul je je werkdag met het:

  • Voorbereiden en klaarmaken van Mastiek en terras
  • Bijhouden van de voorraad
  • Openen en sluiten van de beachclub
  • Begeleiden van de overige medewerkers
  • Onderhouden van de werkplekken; je werkomgeving tot HACCP
  • Inventief, gastvrij, doener, sociaal, flexibel en hygiënisch zijn

 

Vanuit je opgedane horeca ervaring, professioneel oogpunt werk je met passie en ben je op zoek naar verbetering en ga je vol voor de ervaring van onze gasten. Je bent dan ook betrokken bij het meedenken over de richting die wij als team op gaan.

 

Wij bieden je een uitdagende baan, cao gericht salaris en een goede fooi (horeca CAO).

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

 

Aanvullende betalingen:

  • Fooi
  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Personeelskorting
  • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

  • Flexibel werkrooster
  • Weekend
  • Werken op feestdagen

 

Past deze omschrijving goed bij jou? Stuur Nils Timmermans dan een e-mail met een korte motivatie en je cv!

Email: [email protected]

 

Ben jij onze nieuwe hulp sushi kok?

Wij kunnen (net als onze gasten) niet wachten tot wij weer open mogen. Zodra wij weer open mogen verwachten wij weer te beginnen met een mooi seizoen! Hiervoor zoeken wij nog enthousiaste en gedreven collega’s.

Ben jij beginnend kok of heb je interesse in een leuke horecabaan, is het jouw passie om mooie gerechten te bereiden de sushi vaardigheden te leren van onze ervaren sushi kok? Bij ons kan je meer dan alleen ervaring opdoen! In de open keuken van de beachclub werk je samen met onze garde van koks, hulpkoks en leerling koks en natuurlijk de chef.

Op het menu staan uiteenlopende, diverse sushi gerechten. Daarnaast hebben we een uitgebreide  ontbijt- lunch en dinerkaart. Ook is een deel van onze beachclub te reserveren voor feesten partijen, de catering voor deze feesten & partijen komen vanzelfsprekend ook uit onze eigen keuken

 

Onze beachclub is 365 dagen per jaar geopend en bevindt zich op in Ouddorp gelegen op het mooie Oasis Punt-West. Ons gezellige team is een samenstelling van beginnende krachten in de bediening tot ervaren dag verantwoordelijke. Flexibiliteit en gedrevenheid zijn voor ons begrippen die voor zichzelf spreken. Wij zoeken naast een sushi kok altijd flexibele collega’s die echt een aanvulling zullen zijn binnen ons team!

 

Wat ga je doen?

  • Het volgens recept bereiden van de sushi’s
  • Mise en place
  • Je helpt met de opstart en afsluiten van de keuken
  • Je werkt netjes en houdt alles hygiënisch

Wat verwachten we van jou?

  • Creativiteit meedenken en passie voor het vak (je hoeft dus geen kok te zijn)
  • Kennis van HACCP (of bereid zijn je hier in te verdiepen)
  • Je bent collegiaal
  • Je bent flexibel inzetbaar, onregelmatige werktijden, weekenden en feestdagen zijn voor jou geen probleem om te werken
  • Je kan goed omgaan met hectische momenten

Wat bieden wij jou?

  • Marktconform salaris
  • Flexibele werktijden
  • Veelzijdig werk in een groot restaurant (a la carte, arrangementen, barbecues)
  • Werken in een leuk team met een mix van beginnend tot ervaren personeel
  • De kans om jezelf te ontwikkelen
  • in de zomer meer uren maken dan in de winterperiode

Past deze omschrijving goed bij jou? Stuur Nils Timmermans dan een e-mail met een korte motivatie en je cv!

 

Email: [email protected]

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

 

Zelfstandig werkende kok/sous-chef

We zijn per 1 mei opzoek naar een zelfstandig werkend kok voor in onze Brasserie Zeven te Ouddorp. In onze Brasserie hebben we de ruimte voor ongeveer 80 gasten in ons restaurant, en ongeveer 120 gasten op het gedeeltelijk overdekte terras. Daarnaast hebben we de beschikking over een feestlocatie in onze Brasserie. We serveren voornamelijk een snelle zomerkaart met een oosterse twist.

We zijn opzoek naar een zelfstandig werkende kok/sous-chef, die ons team komt versterken. Met de ambities zich voor langere tijd aan ons te binden. Deze functie kan zowel parttime als fulltime vervuld worden. Onze voorkeur gaat vanzelfsprekend uit naar iemand die flexibel is in zijn of haar werktijden, maar wel met aaneengesloten werk uren.

Spreken de volgende onderstaande taken voor jou voor zichzelf, dan nodig ik je van harte uit voor een informatief en kennismakingsgesprek.

  • Bereid de gerechten op de juiste manier en op tijd voor.
  • Volgt vaste instructies met betrekking tot recepten en presentatie.
  • Gebruikt de keukenapparatuur op een efficiënte en veilige manier.
  • Houd de keuken netjes en hygiëne staat voorop.
  • Helpt met het schoonmaken en organiseren van de keuken en haar apparatuur.
  • Vult items bij tijdens je ingeroosterde periode.
  • Je houdt je aan alle codes die staan voor sanitaire voorzieningen en voedselproductie.

Heb je interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt contact opnemen met Nils Timmermans, restaurant manager.

Email: [email protected]

 

Ben jij die enthousiaste horeca medewerker die wij zoeken?

Beachclub/Brasserie Zeven is direct gelegen aan de Grevelingen op de unieke Oasis Punt-West locatie! In onze brasserie kunnen onze gasten uitstekend en afwisselend eten en drinken met een oosterse twist terwijl zij een prachtig uitzicht hebben over de Grevelingen.

We hebben een on-Hollandse uitstraling en hebben deze gecombineerd met warmte sfeer beelden.

Hiermee hopen wij onze gasten direct het vakantiegevoel te geven, en bij binnenkomst zich al prettig en welkom te voelen.

 

Waarom werken bij Zeven?

Zeven is een prettig en gezellig horecabedrijf met een hecht klein team van vaste werknemers. Bij ons staat betrokkenheid en saamhorigheid hoog in het vaandel. Door de ongedwongen sfeer en het teamwork, worden de medewerkers gemotiveerd om voor en met elkaar te werken. Natuurlijk is het hard werken bij ons, maar dit wordt beloond met de hoogste haalbare gastbeleving, je salaris behorende bij de cao en natuurlijk de fooi.

 

Wat zoeken wij bij Zeven?

Door het succes en de bijbehorende groei zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers die hun vak verstaan, of dit willen leren. Wil jij tijdens je werk continu streven naar de perfecte beleving van onze gast, stuur mij dan een mailtje en kijk of wij de juiste klik hebben. Vanzelfsprekend zoeken wij ook enthousiaste beginners. We leiden intern op tot horeca medewerker, in beide gevallen zijn wij opzoek naar horeca medewerkers die mee willen groeien met ons bedrijf, die houden van hard werken en veel plezier maken in ons hechte team. Je bent flexibel, gastvrij en jou eerste prioriteit ligt bij het zorgen voor onze gast.

 

Wat bieden wij jou als Zeven?

  • Uren en dagen in overleg. Wij zijn opzoek naar fulltimers en parttimers.
  • Gezellige werkomgeving.
  • Salaris conform CAO.
  • Doorgroeimogelijkheden naar dag verantwoordelijke.
  • Trainingen.
  • Fooi.

Aanvullende betalingen:

  • Fooi
  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden volgens cao horeca:

  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

  • Flexibel werkrooster

Past deze omschrijving goed bij jou? Stuur Nils Timmermans dan een e-mail met een korte motivatie en je cv!

Email: [email protected]

Online bestellen
Taal